EUD. Erhvervsuddannelse

En erhvervsuddannelse er en faglig uddannelse, hvor du skiftevis er på skole og arbejder i en virksomhed. Du får muligheden for at kombinere teori og praksis, uanset hvilken uddannelse du vælger.

Uddannelser pĂĄ EUD

Hvad er en erhvervsuddannelse?

Udforsk dine muligheder og læs om, hvordan Skive College kan hjælpe dig i gang med din drømmeuddannelse.

En erhvervsuddannelse er en faglig uddannelse, hvor du lærer ved aktiv deltagelse i dit valgte værksted. Uanset om du er praktisk orienteret eller søger en karriere inden for et bestemt erhverv, giver en erhvervsuddannelse dig mulighed for at kombinere teori og praksis. Du vil opleve en uddannelse, der er skræddersyet til at opbygge dine færdigheder og viden inden for dit valgte felt. Med erfarne undervisere og moderne udstyr giver erhvervsuddannelser dig det fundament, du har brug for at trives og lykkes i din karriere.

.

dreams succes friendships ideas innovation design skills

Kombiner teori og praksis

Vælg en erhvervsuddannelse og skab din fremtid. Hos Skive College giver vi dig de værktøjer, du har brug for, til en spændende karriere. Kom i gang i dag på vores skole og åbn dørene til et væld af muligheder. Din succes venter på dig!

Har du nogle spørgsmål?

Adgangskravene for din uddannelse afhænger af din alder, din erfaring og valg af uddannelse.

Tilmelding sker via optagelse.dk med dit UNI-login. Er du gĂĄet ud af skolen, skal du bruge dit MitID/NemID til at logge ind. Du kan til enhver tid kontakte os for mere information, eller du kan tilmelde dig pĂĄ optagelse.dk.

Kontaktformular (Uddannelser undersider)

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt skolens trivselsvejledere EUD/EUX

På Skive College vil vi gøre rigtig meget for dig som elev og af samme grund har skolen ansat trivselsvejledere. De kan støtte dig i at håndtere de udfordringer du oplever i forbindelse med din uddannelse på Skive College.

Der er altid en hjælpende hånd og et godt råd at hente ved vores trivselsvejledere, som bruger al deres erfaring og viden til at hjælpe dig videre til næste skridt i din udvikling. Vores trivselsvejledere kan derfor bruges til de udfordringer eller problemer, som du kan støde ind i, og som dine venner og forældre ikke kan hjælpe med. Du kan enten selv henvende dig til trivselsvejlederne eller tage fat i din kontaktlærer for at lave en aftale.

Kom godt i gang med erhvervsuddannelse

Vil du gerne høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores vejledere og konsulenter sidder klar til at hjælpe dig. Du kan også booke en besøgsdag, hvor du vil få muligheden for at blive vist rundt på skolen, og møde nogle af vores lærere og elever.

Vi har også en række erhvervsuddannelser der kan tages som EUX. Med en EUX-uddannelse kombinerer du både en gymnasial- og en erhvervsuddannelse. Uddannelsen er derfor et godt alternativ til dig, der har ambitioner om mere end et svendebrev.