Podcast.

Lyt til fakta og historier om uddannelser

På Skive Colleges podcast CREATE IT, kan du høre elever, lærere og uddannelsesledere fortælle om de mange forskellige uddannelser, muligheder, historier fra hverdagen og om livet på skolen generelt. De første episoder er tilgængelige herunder og på bl.a. Spotify og Apple podcast. Så skynd dig ind og lyt til Create It 🙂

Afsnit 1 – EUX del 1

I dette første afsnit kan du høre Uddannelses chef Jens Christian Pedersen fortælle om EUX uddannelserne på Skive College. – Hvorfor skal du vælge en EUX uddannelse? – Hvad er mulighederne med en EUX uddannelse? Er blot nogle af de emner du kan blive klogere på i dette første afsnit.

Afsnit 2 – EUX del 2

I dette andet afsnit kan du høre Elever og undervisere fortælle om EUX uddannelserne på Skive College. – Hvordan er hverdagen på EUX? – Hvordan foregår undervisningen på EUX? Er blot nogle af de emner du kan blive klogere på i dette andet afsnit.

Afsnit 3 – EBBD

I dette afsnit kan du høre Elever og undervisere fortælle om EBBD uddannelsen på Skive College. – Hvordan er hverdagen på EBBD? – Hvordan foregår undervisningen på EBBD? Er blot nogle af de emner du kan blive klogere på i dette andet afsnit.

Afsnit 4 – Grundforløb 1

I dette afsnit kan du høre undervisere fortælle om Grundforløb 1 på Skive College. – Hvordan er hverdagen på Grundforløb 1 – Hvordan foregår undervisningen på Grundforløb 1 – og meget meget mere Er blot nogle af de emner du kan blive klogere på i dette andet afsnit.

Har du en god idé til en podcast?

Så kontakt Rasmus eller Mette og fortæl os, hvad det handler om.

Mette Plougmann Høegh

Kommunikationschef

92 72 82 83 / [email protected]