Skive College

Om Skive College

Brug din faglighed og kreativitet til at udtrykke dit talent

Skive College blev til da Skive Handelsskole og Skive Tekniske Skole fusionerede i 2017. Skolen indeholder mere end 30 erhvervsuddannelser og 20 EUX-uddannelser, som er en kombination af en gymnasieuddannelse og en erhvervsuddannelse. Desuden tilbyder vi HTX og HHX, som gymnasiale uddannelser og en lang række efteruddannelser.

Vores uddannelser udvikles i tæt sammenspil med erhvervslivet og de videregående uddannelser. Skive College kvalificerer dig til både erhvervslivet og videregående uddannelse med afsæt i dit potentiale og talent. Vi ser en ære i at uddanne det hele menneske, så den enkelte får realiseret sit potentiale både fagligt, personligt og socialt. Vi står klar til at hjælpe dig hele vejen med at realisere det potentiale.

På Skive College lægger vi vægt på faglighed, internationalisering, kreativitet og innovation. Vi forventer, at du er åben overfor forandringer, klar til at deltage aktivt og ønsker at udnytte, forme og skabe talent.

Mission

Skive College driver og udvikler uddannelser til fremtidens arbejdsmarked inden for områderne:

  • Erhvervsuddannelser

  • Gymnasieuddannelser

  • Kurser og efteruddannelser

  • Specialuddannelser

 

Vision

Skive College vil være en attraktiv uddannelsesinstitution for elever, kursister, medarbejdere og samarbejdspartnere, der søger faglighed, udvikling og høj kvalitet.

Skive College vil være en skole i front med uddannelser, der rammer både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt.

 

 

Skive College’s slogan

I juni 2018 lancerede vi sloganet CREATE IT.

Med undertitlen "Brug din faglighed og kreativitet til at udtrykke dit talent" er sloganet et skulderklap til alle vores elever og kursister.