Hvordan er det at gå på Skive College

Brobygning og introkurser

Brobygning og introduktionskurser er for elever, der går i 8. 9. eller 10. klasse. Her oplever du, hvordan det er at være elev på Skive College.

Oplev og bliv en del af Skive College under dit forløb

I løbet af de dage, du er på brobygning på HHX, HTX eller EUX, vil vi vise dig fagene og den måde, vi underviser på. Du vil høre elever fra eksisterende forløb fortælle om, hvordan det er at være elev, og du vil komme på besøg i en klasse for lige at fornemme stemningen og undervisningen.

Under brobygning på EUD erhvervsuddannelserne arbejder du eksempelvis med design, computertegninger og løsninger af en opgave eller fremstillingen af et produkt på et af skolens værksteder. Du lærer om materialer og maskiner og sammenhængen mellem teori og praksis.

Gennem introduktionskurserne og brobygningen oplever du studiemiljøet på skolen. Du har muligheden for at finde ud af, om en af uddannelserne på Skive College er noget for dig. Tilmelding sker på www.brobygning.net.

Introkurser uge 9, 10 og 11 – find dit velkomstbrev her

L

HHX

L

HTX

L

EUD/EUX Business

L

Teknisk EUX – det lidt X-tra

L

Bæredygtigt byggeri, grøn udvikling og design

L

Teknologi, konstruktion og innovation

Har du nogle spørgsmål?

Lad os hjælpe dig på vej og svare på de spørgsmål du skulle have. 

Du skal blot udfylde formularen her på siden, og så kontakter en af vores vejledere eller konsulenter dig hurtigst muligt. Du kan også tage vores uddannelsestest, og se hvilken uddannelse der passer bedst til dig.

Kontaktformular (Uddannelser undersider)

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.