EUX. Kombiner uddannelse med gymnasiet

EUX-uddannelsen kombinerer erhvervsfag og gymnasiale fag, åbner døre til både videregående uddannelser og job. Skive College tilbyder et dynamisk miljø til at opnå dine mål med EUX.

Uddannelser på EUX

Bliv faglært og få en studenterhue

Udforsk din fremtid med en EUX-uddannelse hos Skive College – åbn døren til uendelige muligheder og find din passion!
En EUX-uddannelse giver dig flere muligheder. Med en EUX-uddannelse kombinerer du en erhvervsuddannelse med gymnasiet. Du får de samme erhvervsfaglige kompetencer i et EUX-forløb, som i en almindelig erhvervsuddannelse.

Samtidig får du fag på gymnasialt niveau. Du kan derfor både komme direkte ud i erhvervslivet efter endt uddannelse eller læse videre. På Skive College kan du vælge mellem Teknisk EUX eller EUX Business.

.

dreams succes friendships ideas innovation design skills

Gå på opdagelse i vores EUX-uddannelser

Find en uddannelse der matcher dig og dine drømme

Få både svendebrev og studenterhue

Vælg en EUX-uddannelse og skab din fremtid. Hos Skive College giver vi dig de værktøjer, du har brug for, til en spændende karriere. Kom i gang i dag på vores skole og åbn dørene til et væld af muligheder. Din succes venter på dig!

Har du nogle spørgsmål?

Adgangskravene for din uddannelse afhænger af din alder, din erfaring og valg af uddannelse.

Tilmelding sker via optagelse.dk med dit UNI-login. Er du gået ud af skolen, skal du bruge dit MitID/NemID til at logge ind. Du kan til enhver tid kontakte os for mere information, eller du kan tilmelde dig på optagelse.dk.

Kontaktformular (Uddannelser undersider)

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt skolens trivselsvejledere EUD/EUX

På Skive college vil vi gøre rigtig meget for dig som elev og af samme grund har skolen ansat trivselsvejledere. De kan støtte dig i at håndtere de personlige udfordringer du oplever i forbindelse med at være i gang med uddannelse på Skive College.

Der er altid en hjælpende hånd og et godt råd at hente ved vores trivselsvejledere, som bruger al deres erfaring og viden til at hjælpe dig videre til næste skridt i din udvikling. Vores trivselsvejledere kan derfor bruges til de udfordringer eller problemer, som du kan støde ind i, og som dine venner og forældre ikke kan hjælpe med. Du kan enten selv henvende dig til trivselsvejlederne eller tage fat i din kontaktlærer for at lave en aftale.

Kom godt i gang med EUX-uddannelse

Vil du gerne høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores vejledere og konsulenter sidder klar til at hjælpe dig. Du kan også booke en besøgsdag, hvor du vil få muligheden for at blive vist rundt på skolen, og møde nogle af vores lærere og elever.