Book et vejledermøde

Bliv vejledt til dit næste skridt

På Skive College står vi altid klar til at hjælpe dig, der er i tvivl om din fremtidige uddannelse, vil vide mere om dine muligheder eller har brug for svar på dine spørgsmål.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med spørgsmål om: uddannelsesretning, læreplads, optagelseskrav, økonomi eller andre praktiske spørgsmål.

Skal vi hjælpe dig godt videre med din fremtid?

  • EHvilke muligheder har jeg?
  • EKan en EUD være det rigtige næste skridt?
  • EHvordan finder man en læreplads?
  • EKan jeg tage en EUD, når jeg har gået på gymnasiet?
  • EHvad er forskellen på de gymnasiale uddannelser?

Uanset hvilke spørgsmål, du har, står vores vejledere og konsulenter klar til at hjælpe dig med at få svar på dem og guide dig til det rette uddannelsesvalg – det kan være telefonisk eller ved et besøg på skolen.

Tjek videoerne herunder ud, og hør bl.a. om hvordan vi har hjulpet elever med at finde den rette vej, samt  finde en læreplads

Er du i tvivl om, hvorvidt en EUD, EUX eller gymnasiet skal være dit næste skridt?

Vores vejledere og virksomhedskonsulenter står klar til at hjælpe dig med at finde den rette vej mod dine fremtidsdrømme. Vi hjælper dig med at blive klogere på vores uddannelser og dine fremtidsmuligheder. Du kan skrive dig op til at blive kontaktet herunder. Du kan også ringe til os eller besøge os på skolen.

Har du nogle spørgsmål?

Lad os hjælpe dig på vej og svare på de spørgsmål du skulle have. 

Du skal blot udfylde formularen her på siden, og så kontakter en af vores vejledere eller konsulenter dig hurtigst muligt. Du kan også tage vores uddannelsestest, og se hvilken uddannelse der passer bedst til dig.

Kontaktformular (Uddannelser undersider)

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.