Skive College

Åbent Hus på Skive College

Hvad er Skive College for noget?

Er du nysgerrig på hvordan det er at være elev hos os?

Kom til Åbent Hus hos Skive College og find ud af hvad det er vores elever lærer og laver på en skoledag. Du får en rundvisning på skolen og mulighed for at stille spørgsmål om de uddannelser, du er interesseret i.

Vi glæder os til at møde dig!

Tilmeld Åbent Hus 2. november kl. 10–13 

HHX

Bliv godt klædt på

Drømmer du om at blive økonom, jurist eller folkeskolelærer? Eller drømmer du om at blive sygeplejerske? Uanset dine drømme og planer giver en HHX studentereksamen dig et godt afsæt og adgang til en lang række videregående uddannelser.

Vi tager udgangspunkt i den verden, du møder udenfor HHX.  Vi tager på virksomhedsbesøg og laver projekter i samarbejde med erhvervslivet og samfundet omkring dig, både i Danmark og i resten af verden. Vi har et spændende og trygt studiemiljø med engagerede undervisere, intro-tur, studieture, lektiecafe, bordtennis, fester og meget mere.

7 forskellige studieretninger

Handelsgymnasiet på Skive College tilbyder 7 forskellige studieretninger indenfor økonomi, marketing og sprog.

Du bliver klædt på til både arbejdsmarkedet eller en videregående uddannelse, uanset hvilken studieretning på HHX du vælger.

Læs mere

Kom på besøg og oplev HHX

Du er velkommen til at besøge os på en af vores besøgsdage.
Der kommer løbende nye datoer ind for besøgsdage, og i mellemtiden kan du kontakte vores vejledning.

Få vejledning

Vil du gerne høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores vejledere og konsulenter på HHX sidder klar til at hjælpe dig.

Du kan også booke en besøgsdag, hvor du vil få muligheden for at blive vist rundt på skolen, og møde nogle af vores lærere og elever.

Gå til vejledning

Social feed

Besøg os her