HHX. Handelsgymnasier

Er du klar til at tage det næste skridt mod en spændende fremtid med uendelige muligheder? Så er Handelsgymnasiet HHX det rette sted for dig.

Forskellige studieretninger

Kickstart din fremtid på Handelsgymnasiet

Vi tager udgangspunkt i den verden, du møder udenfor gymnasiet. Vi tager på virksomhedsbesøg og laver projekter i samarbejde med erhvervslivet og samfundet omkring dig, både i Danmark og i resten af verden.

Med en HHX får du ikke blot en solid gymnasial uddannelse, som giver dig viden, du kan bruge i mange forskellige sammenhænge. Du får også en bred forståelse for samfundet og dets funktioner. Vores uddannelse er designet til at ruste dig til en verden, der konstant udvikler sig, og giver dig færdigheder, du også kan bruge udenfor skolen.

Vi lægger vægt på en praksisnær tilgang til undervisningen, hvor teori kobles med praktiske øvelser og cases. Gennem samarbejde med virksomheder og aktuelle problemstillinger fra erhvervslivet får du mulighed for at omsætte din teoretiske viden til praktisk erfaring.

Internationale muligheder

Vi tror på, at verden er din legeplads. Derfor tilbyder vi også et væld af internationale muligheder, herunder spændende studieture og obligatorisk engelsk på A-niveau. Hos os får du ikke blot et lokalt perspektiv, men også et globalt syn på verden.

.

dreams succes friendships ideas innovation design skills

6 forskellige studieretninger på HHX

På Handelsgymnasiet HHX tilbyder vi et bredt udvalg af studieretninger, der giver dig mulighed for at specialisere dig inden for forskellige områder af handel, økonomi, innovation, sprog og samfundsforhold. Vores studieretninger er designet til at imødekomme forskellige interesser, mål og karriereambitioner. Uanset om du er interesseret i markedsføring, international handel eller kulturforståelse, så har vi en studieretning, der passer til dig. Læs mere om HHX Studieretninger her

Studieretninger

Fag & valgfag

Uddannelsens opbygning

Studiehåndbog

Det sociale liv

Studieture / ekskursioner

Talenter på HHX

På HHX på Skive College værdsætter vi og støtter talenter i alle former og størrelser. Uanset om du brænder for innovation, økonomi eller sport, er der muligheder for at udvikle dit talent og udforske dine interesser.
På HHX deltager vi i forskellige faglige konkurrencer som Company Programme og DM i Nationaløkonomi. Hvert år deltager vi med både pige- og drengehold i skolehåndbold og fodbold. Vi tilbyder også en særlig talentordning for idrætsudøvere, hvor sport kan kombineres med uddannelse, og idræt kan vælges som valgfag for yderligere udvikling. Uanset om du drømmer om at være fodboldstjerne, svømmechampion eller håndboldtalent, står vi klar med ressourcer og støtte til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Hvad er HHX?

Handelsgymnasiet HHX er en treårig gymnasial uddannelse, der kombinerer en bred faglig viden inden for økonomi, erhvervsliv, sprog og samfundsforhold. Herunder også innovation og iværksætteri.

HHX står for højere handelseksamen og kan sidestilles med det almene og tekniske gymnasium. HHX er adgangsgivende til en lang række videregående uddannelser.

Få vejledning og kom på besøg

Vil du gerne høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os. Uanset om du har spørgsmål om praktiske detaljer, studieforløb eller ønsker rådgivning om at balancere idræt og uddannelse, er vores vejledere på HHX og HTX klar til at hjælpe dig.

Kontaktformular (Uddannelser undersider)

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.