Udforsk din fremtid hos os

Kommer du direkte fra 9/10-klasse?

… eller har du afsluttet 9. eller 10. klasse for mindre end 24 måneder siden? Så starter du din erhvervsuddannelse med grundforløb 1 (GF1), som tager 20 uger.

EUD som dit næste skridt

Når du begynder på grundforløbet, behøver du ikke at vide præcis, hvilken uddannelse du vil gennemføre. Du får god tid til at afklare hvilken uddannelse og hvilket jobområde, du vil vælge. Du vælger en fagretning og herigennem får du indblik i forskellige uddannelser og brancher.

Du kommer til at arbejde med praktiske opgaver og faglige temaer både i erhvervsfag og almene fag. Undervisningen gennemføres helhedsorienteret, tværfagligt og projektorienteret.

E

EUD

Vælger du at tage en erhvervsuddannelse som EUD, får du en praktisk uddannelse kombineret med teori, som du kan bruge ude i en virksomhed. Læs mere om EUD her.

E

EUX

Hvis du vælger at tage din erhvervsuddannelse som en EUX, får du en uddannelse på et gymnasialt fagligt niveau samtidig med, at du bliver faglært. Du kan læse mere om EUX her.

.

dreams succes friendships ideas innovation design skills

Erhvervsfag 1, 2 og 3

Erhvervsfag 1
Introducerende erhvervsfag, hvor du herefter vælger fagretning

Erhvervsfag 2
Almene kompetencer som arbejdspladskultur, samfund og sundhed samt praktikpladssøgning

Erhvervsfag 3
Erhvervsfaglige fag om viden, proces og metode

Grundfag EUD

Grundfag EUD tekniske

  • Dansk E/C
  • Matematik E/C

Grundfag EUD business

  • Dansk C
  • Samfundsfag C

Grundfag EUX

Grundfag EUX teknisk/business

  • Dansk C
  • Engelsk C
  • Samfundsfag C

Valgfag

Grundfag, bonusfag, støttefag og erhvervsfag

Du skal til eksamen i ét grundfag ved afslutningen af grundforløbets 1. del. Herefter går du videre til grundforløb 2 (GF2), som tager 20 uger, inden du starter på hovedforløbet.

Hvis det er over 24 måneder siden du afsluttede 9. eller 10. klasse og ikke er fyldt 25 år, starter du direkte på grundforløb 2. Er du fyldt 25 år, laves der en kompetencevurdering af den enkelte ansøger.

Lyt til vores podcast afsnit om GRUNDFORLØB 1

I dette afsnit kan du høre undervisere fortælle om Grundforløb 1 på Skive College. – Hvordan er hverdagen på Grundforløb 1 – Hvordan foregår undervisningen på Grundforløb 1 – og meget meget mere Er blot nogle af de emner du kan blive klogere på i dette andet afsnit.
Er du interesseret i at lytte mere til vores podcast? Klik her

Afklaring og mulighed for at skifte retning

GF1 giver dig mulighed for at blive afklaret omkring, hvilken erhvervsuddannelse du skal fortsætte på. Har du brug for vejledning, klik på nedenstående knap og lad os rådgive dig, så du føler dig klar og parat til dit næste skridt.