For studenter

Erhvervsuddannelse efter gymnasiet

Er du i tvivl om, hvad du skal efter gymnasiet? Så kan en EUD være det helt rigtige næste skridt!

EUD som dit næste skridt

Det kan være svært at vide, hvilken vej man vil gå efter gymnasiet. Men en erhvervsuddannelse kan være et rigtig godt bud, hvis du drømmer om at få praktiske færdigheder inden for et fag, som du kan kombinere med din teoretiske viden. Kombinationen af disse uddannelser stiller dig stærkt og giver dig mange spændende fremtidsmuligheder.

Den viden, du har med dig fra gymnasiet, kan du bruge i løbet af din uddannelse, og hvis du får lyst til at læse videre efterfølgende. På en erhvervsuddannelse lærer du helt nye kompetencer og praktiske færdigheder, der giver dig mulighed for at beskæftige dig med og blive dygtige til lige netop det, du brænder for.

Tjek videoerne herunder ud, og hør mere om, hvorfor det er fedt med en kombination af viden og færdigheder fra gymnasiet og en EUD.

De kommer med en kompetence som bl.a. at være god til at tale. Vi bruger vores elever, hvis de har lyst, til at være en del af vores præsentation af virksomheden, når vi bl.a. får nye kunder på besøg..

På Indretningsfabrikken får deres elever mulighed for at at arbejde med alle opgaver inden for hele produktionen. Og de har gode erfaringer med de elever, der også har taget en gymnasial uddannelse.

Laila – Direktør og partner, Indretningsfabrikken

Er du i tvivl om, hvorvidt en EUD skal være dit næste skridt?

Vores vejledere og virksomhedskonsulenter står klar til at hjælpe dig med at finde den rette vej for at opnå dine fremtidsdrømme. Vi hjælper dig med at blive klogere på vores uddannelser og dine fremtidsmuligheder.

Har du nogle spørgsmål?

Lad os hjælpe dig på vej og svare på de spørgsmål du skulle have. 

Du skal blot udfylde formularen her på siden, og så kontakter en af vores vejledere eller konsulenter dig hurtigst muligt. Du kan også tage vores uddannelsestest, og se hvilken uddannelse der passer bedst til dig.

Kontaktformular (Uddannelser undersider)

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.