Første skridt mod en grøn karriere

Drømmer du om at gøre en forskel?

Udfordringerne i verden er mange. Med en fremtid på det grønne arbejdsmarked kan du være med til at gøre en forskel.

EUX-elektrikeruddannelse – første skridt mod en grøn karriere

Tager du en EUX-elektrikeruddannelse, hvor du både får et svendebrev og en studentereksamen, så er du godt hjulpet på vej mod en grøn karriere. I samarbejde med DTU, Aalborg Universitet og Aarhus Maskinmesterskole har vi beskrevet, hvilke mulige veje du kan gå efter en EUX-elektrikeruddannelse.

Klik på knappen og læs i vores brochure mere om, hvordan en EUX-elektrikeruddannelse kan være første skridt i retningen mod en grøn karriere.

Lad din passion for bæredygtighed og innovation forme vejen mod en karriere, hvor du ikke kun forfølger succes, men også skaber en positiv indvirkning på planeten.

Vejen mod en grøn karriere.

Men inden du når til jobbet, er du nødt til at gå nogle skridt først. Vejen mod det grønne arbejdsmarked kan være mange. Men mange af dem starter med en uddannelse som elektriker.

For at tage det første skridt mod en grøn karrievej skal du tage en EUX-elektrikeruddannelse. Du kan læse mere om den spændende uddannelsen her.

På Skive College har vi også en elektrikeruddannelse, som du kan tage, hvis du allerede har en gymnasial baggrund eller hvis du ikke ønsker at tage uddannelsen som en EUX. Læs mere om EUD elektrikeruddannelsen med fokus på grøn energi her.