Skive College

Online kurser

På Skive College tilbyder vi online kurser. Det betyder, at du kan komme på efteruddannelse hjemmefra. 

For at deltage i online undervisning kræver det, at du har en pc/mac med internetadgang. Når du er tilmeldt et kursus, vil du få grundig instruktion i, hvordan du deltager online.

Som virksomhed har du mulighed for at søge tilskud via kompetencefonde eller få kompensation for løntab (VEU-godtgørelse), hvis du sender en medarbejder på kursus. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan modtage VEU-godtgørelse samtidig med, at du modtager godtgørelse fra andre af statens hjælpepakker. 

Lige nu kan du deltage i følgende online kurser:

Grundlæggende rengøringshygiejne

Vejen som arbejdsplads

Skive College - en del af KompetencePartner MidtVest

Skive College er med i KompetencePartner MidtVest, der er et samarbejde om voksen- og efteruddannelse i Midt- og Vestjylland. Tilsammen dækker vi stort set alle brancher og uddannelsesbehov. Få et overblik over det samlede udbud her: www.kpmv.dk

Vi hjælper gerne med at afdække jeres uddannelsesbehov og lave en samlet plan sammen med jer. Ring til en af vores virksomhedskonsulenter som står klar til at hjælpe både enkeltpersoner og virksomheder.

Få vejledning

Vil du gerne høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores vejledere og konsulenter sidder klar til at hjælpe dig.

Virksomhedskonsulenter

Henrik Grimm
Konsulent
99 14 92 58
23 60 44 76
Jochi Bahat
Konsulent
99 14 92 60
40 20 21 67
Lone Rasmussen
Konsulent
99 14 92 07
51 72 11 82
Dorte Kristensen
Praktikkonsulent
20 85 39 30
Thomas Langa Ogola
Virksomhedskonsulent
40 17 94 39