Skive College

GF1: Erhvervsuddannelse med det uvurderlige X-tra

Denne fagretning er for dig der drømmer om at blive så dygtig som muligt - både teoretisk og praktisk. På fagretningen er der fokus på innovation, grundfagene og tværfagligheden.

Fagretningen tager udgangspunkt i et højt fokus på EUX-delen, hvor du har fag på gymnasialt niveau. Der vil samtidig være fokus på det tværfaglige samarbejde, kreativitet og innovation. Der vil blive taget emner op som:

  • Bæredygtighed for fremtiden
  • Innovation i højsædet
  • Kreativitet som et værktøj
  • Iværksætteri i tankegang og processer

På denne fagretning, skal du have lyst til at tage en uddannelse til fremtiden. Her er et højt niveau og stærke innovative projekter i højsæde. EUX er for dig, som er villig til at yde den ekstra indsats og bruge den tid der kræves på opgaverne. Til gengæld tager du en vild, stærk og fremtidssikret uddannelse, hvor du får lov at bruge din kreativitet og iværksættertankegang, når du gennem forløbet er med til at udvikle de projekter, du arbejder med.  

Undervisningen på forløbet er helheds, projekt- og praksisorienteret. Fagretningen berører hovedsageligt fagene: Tømrer, Værktøjsmager, Elektriker og Maskinsnedker.

Vil du læse mere om de andre fagretninger, så kom tilbage til hovedsiden: GF1 Fagretninger