DETAIL – OPU (OPLÆRING I UDLANDET) ONLINE

Detailuddannelsen som OPU forløb/online forløb

Skal du tage detailuddannelsen i udlandet som OPU forløb (praktik i udlandet), kan du tage dine skoleperioder og gå til fagprøve online hos Skive College.
På den måde kan du stadig opholde dig i udlandet, mens du gennemfører dine hovedforløb.
Skive College tilbyder et online forløb for OPU elever med følgende fordele:

  • Du har mulighed for at kommunikere med dine medstuderende og undervisere via vores online læringsplatform online.skivecollege.dk. Koder og information sendes til din E-boks, hvor også dine indkaldelser sendes til.
  • Der er en vis fleksibilitet i undervisningen. Du får tilsendt en forløbsplan, tilknyttes forløb, og bliver klædt på i det setup som disse består af.
  • Forud opstart får du en mail fra kontaktlæreren, hvor forløbsplanen sendes og information om kommende opstartskonference. Her bliver du introduceret til systemet, og det at være online elev på Skive College.
  • Du får adgang til de samme materialer som eleverne, der fysisk går på skolen.
  • Din computer er dit arbejdsredskab, så du får derfor let adgang til IT support.
  • Der er løbende kontakt med din kontaktlærer, så hvis der er noget undervejs i dit forløb, så er det vigtigt der er en dialog mellem dig og kontaktlæreren.
  • Du bliver tildelt en vejleder til fagprøven, som tager dig til eksamen. Du får også løbende feedback på dine opgaver.

Hvis du tager begge år af dit hovedforløb på Skive College samtidig med, at du er i lære i udlandet, får du efter afsluttet fagprøve et European Business Baccalureate Diploma (EBBD). Det er et bevis på, at din uddannelse er højt anerkendt i hele EU.

Læs mere her:

.

dreams succes friendships ideas innovation design skills

Hovedforløbet

Hvis du har en OPU aftale, der dækker det første år af hovedforløbet, skal du gennemføre 9 ugers skoleophold, der er fordelt over hele skoleåret.

Efter det første år har du mulighed for at fortsætte din uddannelse i en ny OPU aftale eller i en ordinær aftale med en dansk virksomhed. Du kan fortsætte din hovedforløb enten hos os, eller på en anden skole.

Hvis din OPU aftale dækker det andet år af hovedforløbet, skal du igennem de resterende 9 ugers skoleophold samt lave en fagprøve.

Lyder dette som noget for dig?

Vil du vide mere om uddannelsen, så ring eller skriv til os, og vi hjælper dig videre.
Du kan læse mere om OPU ordningen her:
Du kan også læse mere på OPU sekretariatets hjemmeside: