Skive College

VEJLEDNING

Bliv vejledt til dit næste skridt

På Skive College står vi altid klar til at hjælpe dig, der er i tvivl om din fremtidige uddannelse, vil vide mere om dine muligheder eller har brug for svar på dine spørgsmål.

Vi kan hjælpe dig med at få svar på spørgsmål som:

  • Hvad skal jeg efter gymnasiet?
  • Kan en EUD være det rigtige næste skridt?
  • Hvilke muligheder har jeg?
  • Hvordan finder man en læreplads?
  • Hvordan er det at være i lære?
  • Hvilke karrieremuligheder har jeg?


Uanset hvilke spørgsmål, du har, står vores vejledere og konsulenter klar til at hjælpe dig med at få svar på dem og guide dig til det rette uddannelsesvalg - både telefonisk eller ved et besøg på skolen.

Book vejledning

Vejledning om dine muligheder


Nikolaj fik hjælp til at træffe det rette valg

Nikolaj var i tvivl om, hvilken vej han skulle gå efter gymnasiet. Derfor fik han vejledning på Skive College, der var med til at gøre ham klogere på fremtiden. Igennem vejledningen fandt Nikolaj ud af, at tømreruddannelsen var det helt rigtige næste skridt for ham.

"Vejlederne på Skive College har hjulpet mig med en samtale, hvor vi snakkede om, hvad der var af fremtidsmuligheder og hvad jeg interesserede mig for."
Nikolaj - elev på tømreruddannelsen

Sådan foregår en vejledning

Hør vores vejleder Rasmus fortælle om, hvordan han kan hjælpe dig på rette vej i din uddannelsesrejse.

"På baggrund af alle de her samtaler og den information, vi kan give dem om deres muligheder, har vi rigtig mange, vi hjælper med at få truffet den rigtige beslutning og få guidet ind på den rigtige sti."
Rasmus - uddannelsesvejleder


Vi hjælper dig med at finde en læreplads


Maja har fået hjælp til at finde en læreplads

Maja sætter stor pris på virksomhedskonsulenterne på Skive College, som har støttet hende i at finde en læreplads. Det har været en stor hjælp for hende, at konsulenten har talt med hende om, hvordan hun kunne finde en læreplads - og samtidig have det godt under forløbet.

"Det, vejlederen har givet mig, er, at jeg har fået en masse hjælp til at finde en læreplads. Og jeg synes, det er mega fedt, man ikke står med det selv."
Maja - elev på maskinsnedkeruddannelsen

Sådan hjælper vi dig

Hør vores virksomhedskonsulent Thomas fortælle om, hvordan han kan hjælpe dig med dine lærepladsforløb gennem uddannelsen.

"Min fornemmeste opgave med vejledning af elever er, at jeg i samarbejde med virksomheder og skolen sørger for, at vi får vores elever ud i praktik med mulighed for en læreplads. Og at det er en læreplads, der gør, at de kan gennemføre deres uddannelse."
Thomas - virksomhedskonsulent


Skal vi hjælpe dig godt videre med din fremtid?

Vores vejledere og virksomhedskonsulenter står klar til at hjælpe dig med at finde den rette vej mod dine fremtidsdrømme. Vi hjælper dig med at blive klogere på vores uddannelser og dine fremtidsmuligheder.

Du kan skrive dig op til at blive kontaktet herunder. Du kan også ringe til os eller besøge os på skolen.

Ring til os

Tlf: 99 14 14 14

Bliv kontaktet

Du kan vælge at skrive dig op, så vil en af vores vejledere eller konsulenter kontakte dig hurtigst muligt.