Skive College

GF1: Spændende mad, service og sundhed

Denne fagretning er for dig, der interesserer dig for sundhed og ernæring og som synes, at hele servicebranchen er spændende. På fagretningen er der fokus på tilberedning, fremstilling og produktion af mad samt den æstetiske oplevelse i sammenhæng med en spændende bæredygtig tilgang.  

Fagretningen tager udgangspunkt i arbejdet med sundhed, livsstil, og kreativitet. Kundeservice og den gode oplevelse er i fokus. Der vil blive taget emner op som:

  • Sund bæredygtig livsstil
  • Mad til Alle
  • Iværksætteri
  • Kreative tankegange og processer

På denne fagretning er service og kommunikation konstant en faktor. Præcision og æstetik er i fokus, og den servicemindede tankegang skinner igennem, uanset om du drømmer om at stå i køkkenet og tilberede maden eller i den mere direkte kontakt med kunden. Her får du lov at bruge din kreativitet, når du gennem forløbet er med til at udvikle de projekter, du arbejder med.  

Undervisningen på forløbet er helheds-, projekt- og praksisorienteret. Fagretningen berører hovedsageligt fagene: Gastronom, Ernæringsassistent, Tjener og Receptionist.

Vil du læse mere om de andre fagretninger, så kom tilbage til hovedsiden: GF1 Fagretninger