Skive College

ÅBENT HUS

ÅBENT HUS - kun for dig...

Book en tid kun for dig og din familie. Du får en personlig samtale, hvor du hører mere om uddannelsen, de forskellige retninger og livet på skolen. Mødet afsluttes med en rundvisning på skolen. Mødet tager ca. en halv time. Online møde er også en mulighed. 

Book en tid og læs mere her

VELKOMMEN TIL VIRTUELT ÅBENT HUS

Velkommen til Skive Colleges virtuelle åbent hus. Her kan du gå på opdagelse i nogle af vores uddannelser og værksteder, når det passer dig. Du møder også nogle af vores elever og undervisere.

Erhvervsuddannelser
& Gymnasier

Det virtuelle univers er opdelt i erhvervsuddannelser og gymnasierne. Under hver uddannelse kan du se et oplæg om uddannelsens opbygning og komme med på en rundvisning i undervisningslokaler og værksteder. Desuden er der en del typisk stillede spørgsmål som forhåbentlig også kan give dig svar på nogle af dine spørgsmål.

Du er altid velkommen til at kontakte os via chat, mail eller telefon. Og så er du selvfølgelig også velkommen til at komme forbi og besøge skolen en dag. Vi ses!

Tak for nu
- og på gensyn!

Bliv kontaktet

Har du lyst til at besøge skolen eller høre mere om en af uddannelserne? Så skriv dig op, og så vil en af vores vejledere eller konsulenter kontakte dig hurtigst muligt.