Studieretninger på Handelsgymnasiet

På Handelsgymnasiet HHX tilbyder vi et bredt udvalg af studieretninger, der giver dig mulighed for at specialisere dig inden for forskellige områder af handel, økonomi, innovation, sprog og samfundsforhold. 

Valg af studieretning

Efter grundforløbet på tre måneder skal du vælge studieretning.

Vi tilbyder vejledning, så du kan få hjælp til at vælge den studieretning, der passer til dig. Der vil også være en informationsaften for dig og dine forældre, inden du vælger studieretning i slutningen af grundforløbet.

Vores studieretninger er designet til at imødekomme forskellige interesser, mål og karriereambitioner. Uanset om du er interesseret i markedsføring, international handel eller kulturforståelse, så har vi en studieretning, der passer til dig.

Studieretninger har forskellige fordele

E

Specialisering

Med en studieretning kan du dykke dybere ned i et bestemt fagområde og opbygge ekspertise og færdigheder inden for det område.
E

Karrieremuligheder

En studieretning kan åbne dørene til specifikke karrieremuligheder, og give dig et konkret fokus for din fremtidige karriere.
E

Personlig udvikling

Ved at vælge en studieretning har du mulighed for at forfølge dine interesser, hvilket kan føre til større engagement og tilfredshed med din uddannelse.
Vælg den studieretning, der passer bedst til dig, og tag det første skridt mod din fremtidige karriere på Handelsgymnasiet HHX

6 forskellige studieretninger på HHX

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige studieretninger, og hvad de indebærer.

Finans (VØ A – MAT A)

Global Økonomi

Innovation og Marketing

Marketing og Samfund

Økonomi og Marketing

Få vejledning og kom på besøg

Vil du gerne høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os. Uanset om du har spørgsmål om praktiske detaljer, studieforløb eller ønsker rådgivning om at balancere idræt og uddannelse, er vores vejledere på HHX og HTX klar til at hjælpe dig.

Kontaktformular (Uddannelser undersider)

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.