Skive College

STU E-handel

En STU-uddannelse i IT rettet mod webshops

E-handel på Skive College er en 3-årig STU-uddannelse i IT med individualiserede mål, små klasser, ro og fred, stabilitet og en struktureret hverdag. Interesserer du dig for handel over internettet og IT, så er E-handel måske noget for dig.

Undervejs i uddannelsesforløbet på kommer du i relevant faglig praktik i erhvervslivet. Du får dermed den blanding af teori og praksis, der gør at du bliver en attraktiv medarbejder i erhvervslivet.

Uddannelsen

Mens du går på E-handel, vil du blandt andet arbejde med webudvikling og forskellige markedsføringsfag. Herudover er der fag som ”Kommunikation og personlig udvikling” og ”Samfundsforståelse”, ”Programmering” samt aktiviteter som motion, fredagscafé, LAN-party og meget andet.

Webudvikling

Du lærer at programmere, at oprette databaser og at kode hjemmesider både fra bunden og via CMS-systemer i forskellige fag. Desuden får du fag som fotolære og søgemaskineoptimering. Alle fag bidrager til at du bliver i stand til at opbygge og administrere webshops.

Markedsføring

Du lærer om forskellige former for markedsføring, der også omfatter online- og viral markedsføring. Du får blandt andet kendskab til diverse målgruppevalg, segmentering og konkurrencesituationen på markedet. Den gode kundeoplevelse er også noget du vil stifte bekendtskab med.

Sociale aktiviteter

Vi holder fredagscafé hver anden fredag. Her foregår forskellige aktiviteter, som du selv er med til at foreslå, planlægge og deltage i:

  • Brætspil

  • Kortspil

  • Filmklub

  • Hygge

  • Konkurrencer

Herudover afholder vi LAN-party, går i biografen til premiere-film og meget andet.

Praktiske oplysninger

Opstart

Uddannelsen har opstart i januar og august.

Optagelse

Vi afholder vi et afklaringsforløb over ca. 4 uger med det formål at vurdere om du er interesseret i IT, om du er klar til at gå i skole og om du er i stand til at overholde aftaler. Hvis du er vurderet "egnet" efter afklaringsforløbet, kan du søge om optagelse på E-handel via din kommune.

Evaluering

Hvert semester bliver evalueret skriftligt. Der er desuden eksaminer i visse fag. Der vil løbende igennem uddannelsen blive afholdt evalueringssamtaler.  

Business-STU

En Business-STU er for sårbare unge med særlige behov, der kan profitere af det rolige, forudsigelige uddannelsesmiljø og de tætte relationer med underviserne.

Læs mere

Social feed

Besøg os her

Få vejledning

Vil du gerne høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores vejledere og virksomhedskonsulenter sidder klar til at hjælpe dig.

Du kan også booke en besøgsdag, hvor du vil få muligheden for at blive vist rundt på skolen, og møde nogle af vores lærere og elever.

Bliv kontaktet

Du kan vælge at skrive dig op, så vil en af vores vejledere eller konsulenter kontakte dig hurtigst muligt.