Skive College
Træets uddannelser

5-akset programmering og bearbejdning

Fagkode 44348

3D kant - og overfladebearbejdning på træemner

Varighed
3 dage
AMU-pris
*Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod personer der arbejder inden for jobområdet.
Deltageren kan via CAD-software fremstille 2D-tegninger og anvende de forskellige redigeringskommandoer til at fremstille 3D solid modeller til visualisering. Deltageren kan dokumentere eget arbejde i form af udskrifter på printer/plotter og filer. Deltageren kan anvende korrekte arbejdsstillinger og andre ergonomiske foranstaltninger ved betjening af computeren.
Fagkode 44895

Fixturer, krumme emner på CNC - overfræser,træ

Varighed
2 dage
AMU-pris
*Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod personer der arbejder inden for jobområdet.
Deltageren kan anvende CNC-maskinen til fremstilling af fixturer med dobbeltkrumme overflader til formspændte pladeemner samt til kant - og overfladefræsning af møbel - og bygningskomponenter og kan desuden vælge egnede pladematerialer til opbygning af fixturer ud fra hensyn til materialetæthed og formstabilitet. Deltageren kan vælge CAD tegning til emnet, der skal bearbejdes og tegningen tilpasses til fixtur fremstilling og kan vælge korrekt værktøj. Deltageren kan arbejde efter arbejdsmiljøforskrifter i forbindelse med CNC-bearbejdning.
Kurset er ikke planlagt
Dette kursus er endnu ikke planlagt, men hvis du er interesseret, kan du enten skrive eller ringe til kursets kontaktperson, eller skrive dig op for at blive kontaktet når kurset oprettes.
Kontaktperson
Lis Andersen;
Tlf.: 99149214

Skriv dig op