Skive College
Træets uddannelser

Optimering af CNC teknikker 1

Fagkode 44852

Fixturer i plane emner på CNC - overfræser,træ

Varighed
2 dage
AMU-pris
*Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod personer der arbejder inden for jobområdet.
Deltageren kan anvende CNC-maskinen til fremstilling af fixturer til emner, der kræves fastholdt med vakuum og vælge egnede pladematerialer til opbygning af fixturer ud fra hensyn til materialetæthed og formstabilitet. Deltageren kan vælge CAD tegning til emnet, der skal bearbejdes, og tegningen tilpasses til fixturfremstilling og kan vælge korrekt værktøj. Deltageren kan arbejde efter arbejdsmiljøforskrifter i forbindelse med CNC-bearbejdning.
Fagkode 44896

Optimering af processer på CNC overfræser

Varighed
3 dage
AMU-pris
*Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod personer der arbejder inden for jobområdet.
Ved hjælp af CAD/CAM kan deltagerne udføre et helt arbejdsforløb CAD-CAM-CNC. Deltageren kan overføre CNC-program til overfræser, foretage prøvekørsel og bearbejde emne på CNC-maskine Deltageren kan opstille, betjene og bearbejde massivt træ på CNC-styret overfræser og indtaste værktøjsdata, herunder optimale bearbejdningshastigheder og korrekte værktøjsdiametre. Deltageren kan vælge og montere korrekt værktøj, tilføje værktøjskompenseringsbaner og udmåle programnulpunkter samt montere færdige fixturer på CNC-maskinens arbejdsbord og endvidere foretage omfræsninger med profilværktøjer både på langs og på tværs af træets fiberretning. Deltageren kan anvende CAD/CAM-anlægget på en rationel måde, således at omstillingstiden minimeres på maskinen. Deltageren kan arbejde efter Arbejdstilsynets love og regler om automatiserede maskiner og maskinanlæg.
Kurset er ikke planlagt
Dette kursus er endnu ikke planlagt, men hvis du er interesseret, kan du enten skrive eller ringe til kursets kontaktperson, eller skrive dig op for at blive kontaktet når kurset oprettes.
Kontaktperson
Lis Andersen;
Tlf.: 99149214

Skriv dig op