Skive College

Åbent hus

ÅBENT HUS PÅ SKIVE COLLEGE

CREATE YOUR FUTURE

Lørdag 20. januar kl. 10-13

Er du i tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge? Kom til åbent hus, hvor du kan høre om vores gymnasiale uddannelser, erhvervsuddannelser og de mange muligheder der er for dig på Skive College. 

Vi holder åbent hus for alle vores uddannelser. Du kan besøge os på følgende adresser: 

Arvikavej 2b

  • Handelsgymnasiet HHX
  • Teknisk gymnasium HTX

Kongsvingervej 1

  • Erhvervsuddannelserne EUD/EUX 

Tilmelding er ikke nødvendig. 

Hvad kan du opleve?

Få en rundvisning
Vores elevguider vil vise jer rundt på skolen. I vil se klasseværelser, værksteder, laboratorier, kantinen og fællesarealerne. Turen giver jer et indblik i de faciliteter og det miljø, der er på Skive College.

Hør oplæg om uddannelserne
I løbet af dagen vil der blive holdt oplæg om vores gymnasiale uddannelser (HHX/HTX) og erhvervsuddannelser (EUD/EUX). Oplæggene vil give dig en forståelse af, hvad uddannelserne går ud op, og hvordan de er bygget op.

  • Erhvervsuddannelserne EUD/EUX kl. 10.15 og kl. 12 (Kongsvingervej 1)
  • Teknisk gymnasium HTX kl. 10.30 og 11.30 (Arvikavej 2b)
  • Handelsgymnasiet HHX kl. 11 og kl. 12 (Arvikavej 2b)

Besøg de mange stande
På stande rundt omkring kan du høre om de enkelte uddannelser og de forskellige studieretninger.

Elevrådet, festudvalget og andre udvalg vil også være til stede med en stand, hvor du kan komme forbi og få en snak med dem.

Hvem kan du møde?

Tal med en vejleder
Vejlederne tager udgangspunkt i dig og din situation og sammen med dem, kan du spore dig ind på, hvad der kan være det helt rigtige valg for dig. De kan også fortælle om alle de mange fremtidsmuligheder, der kan være efter uddannelsen.

Mød underviserne
Du kan møde underviserne i klasselokalerne, værkstederne og ved de forskellige stande. De fortæller gerne om deres fag og dagligdagen på Skive College.

Mød eleverne
På dagen vil flere af vores nuværende elever være i skole, så du kan se, hvordan en undervisningssituation kan se ud. De vil også være andre steder på skolen fx ved standene og som elevguider, så der er rig mulighed for at få en snak med en elev og høre mere om, hvordan de oplever det at gå på Skive College.

Social pædagogiske medarbejdere
Har du brug for ekstra støtte? Er du fx ordblind eller har du andre sociale eller psykiske udfordringer? Så kom forbi vores SPS-medarbejdere og hør, hvordan du kan få hjælp.

Ud i verden med Skive College
Du kan også møde vores OPU (Oplæring i Udlandet) og internationale koordinatorer og få viden om alle de muligheder, der er for at komme til udlandet som en del af din uddannelse på Skive College.

Stil spørgsmål
Du skal endelig bare stille en masse spørgsmål undervejs til både elever, undervisere og vejlederne. De vil alle meget gerne tale med dig.

Hvad ellers?

Konkurrence
Deltag i vores Åbent Hus konkurrence og vind direktørens stol som er lavet af møbelpolstrerne på Skive College. Du kan også vinde snackkurve og biografbilletter.

Lidt godt til ganen
På begge adresser er der snacks og drikke.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig!

Læs mere om Handelsgymnasiet  HHX og Teknisk Gymnasium HTX her. 

Læs mere om erhvervsuddannelserne EUD her. 

Læs mere om erhvervsuddannelserne EUX her. 

Tilmelding er ikke nødvendig. I møder bare op den 20. januar mellem kl. 10-13 på Arvikavej 2b og Kongsvingervej 1.

Tag endelig familie og venner med. Vi glæder os til at se jer alle. 

Kan du ikke vente til den 20. januar, så kontakt os allerede i dag (brug nedenstående formular), og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

Bliv kontaktet

Du kan vælge at skrive dig op, så vil en af vores vejledere eller konsulenter kontakte dig hurtigst muligt.